Monday, May 30, 2011

Follower Award



       Assalamualaikum kepada semua.Hmm.Dah beberapa hari cadang nak updates entry baru,tapi asyik tak menjadi disebabkan tiada idea dan ketandusan fikiran.Nasib baik sedang blogwalking blog-blog ni datang jugak idea untuk buat entry.Dalam blog yang aku baca ada yang bercerita tentang award..Berbagai-bagai  award diorang dapat.Lawa dan unik design award yang dibuat.Dalam kepala aku juga berlegar-legar soalan berkenaan award ni untuk apa sebenarnya.Blog yang ada award ni memang menarik ke atau bajet je lebih.Atau sekadar nak menunjuk-nunjuk yang blog itu bagus..Gurau sikit.Haha Berdasarkan pemerhatian dalam blog lain,award ini diberi sebagai penghargaan kepada sesuatu blog tersebut.Btul ke apa yang aku merepek ni.Apa pendapat korang.

         Untuk entry kali ini aku nak cerita pasal award.Dapat jugak la award pertama.Tu pun sebab ada insan yang bermurah hati nak bagi dekat aku.Terharu rasanya sekejap..huhu.Insan berkenaan adalah ASYIKIN ROSLI atau  kukin dan ini blog dia si sengal yang bebal punya hal :). Terima kasih ye bagi saya follower award.PIN PIN!.hehe.  


Okey kena tag dan menjawab soalan 



                          1. apa nama blog serta kenapa pilih nama tu?
         wide areas.Sebab nama blog menarik,pelik  dan mempunyai identiti yang berbeza.

2. blog favourite anda yang selalu anda terjah?
Ben Ashaari dan Sengal Zone

3. kenapa suka blog dia?
            Banyak belajar dan menuntut ilmu  daripada blog mereka 
         
          4. apa yang anda suka pasal diri anda?
             Merendah Diri rasanya..btul ni..haha                                     
                                     5. tag 2 orang blogger untuk award ni. 
             1.iekasub
       2.Jay
                                    
sekian, terima kasih

 P/S:Kepada dua orang yang saya tag tu,sudi-sudi la ambik award ni.  

5 comments:

kukin said...

thanks sudi amek award :D

Farhana Jafri said...

try la search blog lain.. bnyak lg blog yg ada ilmu blogging :)

Adila Azmi said...

Taknak buat award lain? :D

iekasub said...

terima kasih! :D

iekasub said...

terima kasih. :)