Tuesday, September 20, 2011

CONTEST SKETCH PALING GILER

      Hai, berjumpa lagi semua.Aku terjumpa contest dalam blog CITER JO. Kali ini aku rasa nak cuba  melukis pulak walaupun aku tiada langsung bakat, teknik dan kemahiran melukis.Mencuba itu kan bagus.Susah betul rupanya nak melukis ni.Lama juga aku ambil masa walaupun cuma melukis lukisan orang lidi.Ini dia hasil lukisan orang lidi aku....sketch paling giler!!Hacker ni hebat betul.guna jarum..Lawak ke tak..hehe  



"Crazy Hacker"
Media: Microsoft Paint
Masa:40 minit


         Banyak dah kontest aku masuk tapi susah betul nak menang.Harap-harap la ada rezeki walaupun menang saguhati...Nak tau.. klik gambar di bawah untuk syarat penyertaan.
Sekian, jumpa lagi :)  


 

6 comments:

Amirez said...

good luck farhan ;) lukisan tak penting cantik ke tak. yg penting maknanya serta mesej. harapnya adalah rezeki farhan kali ni

logorithm said...

Orang lidi tuh agak gemok gak. Hehe...

Jo Qusary said...

whoaa... dlm mesej lawaknya nie, hehe... suka tgk pakai ms paint.

thanks sebab join contest aku... good luck ye :D

eddy syrol said...

semoga berjaya

jom singgah sini sat
yazidy tak suka pura-pura


Hizami Li cakap pasal daniel adie

Yuzy said...

gud luck ツ

lyana kamarulzaman said...

goodluck ;)