Thursday, December 29, 2011

BEN ASHAARI !!! Terima Kasih follow blog saya...Terharu!!!


Alhamdulillah (الحمد لله) ...

            Bersyukur kepada ALLAH diatas segala nikmatnya.Dah nak masuk tahun baru,Walaupun ada banyak perkara yang tidak beberapa menyebelahi aku dalam tahun 2011 ini ,tetapi aku perlu menerima seadanya dan berdoa semoga aku dapat lebih banyak rezeki daripada ALLAH pada tahun depan.Sekurang-kurangnya ada juga yang menarik iaitu ..Macam tak percaya ..Bulan Disember 2011  ni adalah detik yang menarik bagi pencapaian blog aku walaupun pendapatan  daripada blog aku cuma rm3.00 sahaja daripada syarikat nuffnang itu.

           Mana tidaknya nama yang tidak asing lagi  dalam dunia blogger iaitu Ben Ashaari dah follow blog buruk aku ni.Terima kasih kepada Ben Ashaari sudi singgah dan follow blog saya. Dah lama aku menanti dan menunggu saat ini.Ben Ashaari merupakan seorang blogger terkenal yang mana blognya Santai Bersama Ben Ashaari memang dikenali ramai dan sungguh popular  ...Gembira rasanya bila suatu hari tu buka blog nampak kat followers tu gambar Ben Ashaari yang popular follow blog aku... 

          Siapa tak kenal Ben Ashaari? Mesti korang kenal kan..Gaya penulisan yang dihasilkan sungguh menarik dan santai. Kebanyakannya beliau menulis mengenai hal-hal peribadi dalam blog. Serius aku cakap blog Ben Ashaari merupakan blog  yang aku cukup kagum dan respect sampai sekarang sebab cara dan teknik yang beliau lakukan untuk mempromosi blognya sehingga dikenali ramai seterusnya  menjana pembaca yang semakin hari semakin meningkat! Cuba korang tengok jumlah follower dalam blog dia!!!! Banyak tu..

            Contohilah Ben Ashaari? Kerana dalam setiap entry dan post-post yang di hasilkan oleh beliau mempunyai pengajaran,maksud tersirat dan ada juga pengajaran agama.Memang aku peminat kepada blog Ben Ashaari sejak aku mula-mula membuat blog.Selepas membacanya aku tertarik dengan kebanyakan penulisannya walaupun ada yang kata entri pendek tetapi ada mesej yang ingin disampaikan.Tiap-tiap hari aku akan jenguk blog ini untuk membaca, mengambil dan mempelajari ilmu.Dalam blog Ben Ashaari ini  selalu mempunyai jumlah pembaca yang ramai terutama pembaca setia tapi beliau akan sentiasa updated blog secara konsisten dalam sehari.Dari pemerhatian aku,  blog peribadi Ben Ashaari sememangnya akan mendapatkan pembaca yang berterusan selain dari perkongsian yang menarik. 

Untuk ke blogger yang berjaya sila Klik ke http://www.benashaari.com  

P/S: Blog Ben Ashaari inilah jadi motivasi utk aku lebih bersemangat untuk berusaha menghasilkan penulisan yang lebih bermutu dan menarik..   








8 comments:

Princess Ezzah said...

Singgah sini

Emmet said...

wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work!

famimahat said...

nice3~ =)

keep up the good work tuan admin ^^

Boni JLL3 said...

wah...best tu...hehehe..tahniah2

Dayana AZ said...

tahniah :) , dayana pun terharu bila Ben Ashaari follow dulu, hewhew.

littledolphin said...

tahniah kawan !

mesti terharu gila kan? ;)

logorithm said...

Tahniah! Mesti terasa teruja kan? Hehe...

Syahrulzaman Ahmad said...

:)