Saturday, July 21, 2012

Panduan Jana Wang Tanpa Modal

"Tak ada modal macam mana nak mula bisnes?"Pasti ramai yang tertanya bagaimana perniagaan yang tanpa modal.Sebenarnya ada banyak cara menjana pendapatan di internet terutama yang tanpa modal.Salah satunya melalui program affiliate.

Antaran alasan  yang sering diberikan oleh mereka yang gagal memulakan perniagaan.Jika mempunyai keazaman yang kuat, anda sebenarnya boleh memulakan perniagaan walaupun berbekalkan modal yang minima.

Antara pilihan untuk anda memulakan perniagaan tanpa modal atau dengan modal minima adalah dengan menjalankan perniagaan berbentuk affiliate di internet.Sekarang ini banyak jenis program affiliate di internet.. kena pandai memilih.

Perniagaan affiliate secara ringkasnya bermaksud anda menjadi agen kepada usahawan internet yang lain. Yang mana, anda mempromosikan produk mereka dan menerima komisyen atas jualan yang berjaya anda hasilkan.

Namun, masih ramai yang beranggapan, perniagaan berbentuk affiliate adalah perniagaan kecil-kecilan dan hanya wujud secara sampingan. Sebenarnya, untuk berjaya dalam perniagaan affiliate, anda perlu menganggap perniagaan affiliate sebagai perniagaan utama anda.Apa yang penting perlu fokus dan berterusan,kena usaha dan jangan cepat putus asa.Kena terus promosi tapi jangan SPAM!

Ramai affiliate tempatan yang berjaya menjana 3 - 4 angka sebulan secara sampingan. Malah ada yang pernah mencecah sehingga ke 5 angka sebulan. Ini kerana mereka fokus dan percaya pada perniagaan yang mereka jalankan.Ini disebabkan mereka itu  pakar  disamping langkah serta strategi promosi yang mereka gunakan itu betul dan bernas.

Oleh itu, alasan “Tiada modal” untuk memulakan perniagaan sepatutnya tiada lagi. Daripada menyertai skim-skim cepat kaya di Internet seperti ID (yang pastinya perlukan modal RM100), adalah lebih baik jika anda menyertai perniagaan affliate. Tak perlu bayar sesen pun. Pilihan yang lebih bijak bukan?

Perniagaan ini tidak memerlukan modal untuk dimulakan. Anda boleh menggunakan apa jua medium yang percuma untuk mempromosikan pernigaan ini.Malahan ebook di atas tak perlu beli. Free je. =)

Sekiranya anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut serta langkah demi langkah memulakan 'Perniagaan Tanpa Modal',download(muatturun)laporan percuma dahulu dan ikuti langkah yang diajar.Selepas download dengan masukkan nama dan email,sila semak emel anda untuk tujuan pengesahan.InsyaAllah.Mulakan dengan tindakan pertama.Selamat mencuba. =)anda boleh dapatkannya di sini  << http://www.bisnestanpamodal.com/hop.php?ref=farhantanmod   >>

Sekian,terima kasih.

2 comments:

dayteen lea said...

sudah klikk

akubiomed said...

Tak nafikan ada ysng berjaya dengan menyertai program affliates ini.