Friday, March 15, 2013

Di Sebalik Tabir 9 Formula Pantas Seru Rezeki


9 Formula, Formula Amalan Peribadi

Perhatian:Artikel ini ditulis oleh penulis jemputan iaitu Insyirah Azhar.Ebook ini juga adalah hasil penerangan coaching penulisan ebook yang Tuan Aqif anjurkan..Dalam artikel ini mempersembahkan diari motivasi daripadanya.

Ebook 9 Formula Pantas Seru Rezeki adalah ebook daripada Insyirah Azhar.Ini adalah ebook formula amalan peribadi yang saya amalkan. Dalam menyusuri kehidupan yang penuh dengan cabaran, nikmat kekayaan adalah sesuatu yang ramai antara kita impikan.

Namun, kadang-kala, akibat obses dengan kekayaan, kita lupa pada Tuhan. Lantas, mencari lubang-lubang yang mungkin menjerumuskan kita mengamalkan ilmu khurafat. Nauzubillahi min zalik.

Oleh sebab itu, saya terbitkan ebook ini. Sebaik-baik kehidupan adalah dengan kembali kepada Allah. Jika ingin kaya, sedekah dan berniaga, jika ingin bahagia, bersyukur. Itu adalah antara perkara yang ramai antara kita terlepas pandang.

Ebook ini adalah olahan formula, selama saya hidup di universiti kehidupan. Ia adalah formula terbaik yang Allah beri panduan, untuk mencipta kekayaan dunia dan Akhirat. Ia bukan sekadar tulisan, malah boleh menarik diri kita disayang Tuhan.       

Derasan Testimonial Yang Luar Biasa

Tidak pernah saya sangka, ebook ini akan menginspirasikan ramai orang. Sejak ia dilancarkan pada 10 Disember 2012, Alhamdulillah, saya telah menerima puluhan testimonial yang luar biasa.

Walau ia kelihatan seperti karya jalanan, tetapi dengan izin Allah, ia terkesan pada hati ramai insan.

Ramai yang memberi respon, ebook saya telah memberi cahaya dalam hidup mereka. Ada kehidupan keluarga yang berubah, setelah membaca ebook 23 muka surat saya.

Adapun, peroleh rezeki tidak diduga dalam masa 3 hari, apabila mula amalkan salah satu daripada formula dalam ebook ini. Subhanallah.

Alhamdulillah, di kala ini, lebih 100 orang yang telah mendapatkan ebook ini. Dengan mendapatkan ebook ini, pembeli akan mendapat akses ke group tertutup di Facebook, bertujuan untuk menginspirasikan orang lain yang telah mengamalkan formula itu. Sebuah perkongsian yang tidak ternilai.

Maha Suci Allah.
Ebook ini bakal buat rezeki 'mesra' dengan kita.Dengan izin Allah, ia berlaku.Seandainya ingin merasa perkongsian dalam group itu,dapatkan ebook 9 Formula Pantas Seru Rezeki. Klik... http://topsales.jomniaga.com/go/farhandin/
2 comments:

Anonymous said...

Just desire to say your article is as amazing. The
clearness in your post is just great and i can assume you are an expert on this
subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
Thanks a million and please continue the gratifying work.my page - what is options trading

Aku Dan Komputer said...

Assalamualaikum, saya dtg singgah dan follow blog ni :D smile always !!