Monday, April 25, 2011

Lagu TAKHTA JAHAT-LANGSUYR dan (M.O.C)-Video mengenai jet HORTEN 2-29

Gambar apa tu,kalau nak tau itulah gambar band LANSGSUYR.Hmm... sudah hari isnin.Sudah  berbulan-bulan tak update blog.Otak pun  rasa macam dah beku ni.Tapi disebabkan aku sudah lama tak update,dan apabila  tengok dekat statistik blog view 0 pada hari ini,itu maknanya tiada orang yang menjenguk blog aku ni..Kenapa dan mengapa?Mesti ada sebab..Sebab blog aku tidak update entry la..wahaha..Kalau update pun bukan ramai pun yang menjenguk dalam 20 ke 30 je ..huhu.Mungkin ramai pembaca sedang membaca blog otai Ben Ashaari.Sama la juga dengan aku mesti masuk ke blog Ben Ashaari untuk jadi pembaca setia dan menuntut ilmu. Jadi aku nak update sesuatu mengenai lagu best bagi aku  dan digabungkan dengan video yang menarik ...iaitu lagu bertajuk Takhta Jahat daripada band LANGSUYR dan (M.O.C)  -Video mengenai  dokumentari jet HORTEN 2-29.Memang best tu.
 Ni link dia dalam youtube...buka dulu..


http://www.youtube.com/watch?v=u9afDsRLV8g&feature=player_detailpage

 






         Gambar jet diatas dan video tu mengenai jet Horten 2-29,Teknologi jet pejuang  tanpa dikesan radar pertama atau stealth teknologi di dunia yang dibuat  Nazi Jerman semasa perang dunia kedua tetapi sayangnya Nazi Jerman kalah  dan teknologi ini diambil oleh United States of America pada tahun 1945.Jika pembinaanya siap lebih awal  mungkin jet ini dapat membantu tentera udara Nazi Jerman(Luftwaffe)untuk  menyelamatkan ruang udara jerman dan keadaan perang Jerman yang semakin teruk.

        Akhir kata,aku nak bagitau yang  ada artikel yang pernah aku baca  mengenai adanya division tentera nazi yang beragama islam.Apa entah nama dia..dah lupa..dan sebenarnya pihak barat dan yahudi yang melakukan konspirasi untuk memutarbelitkan fakta-fakta sejarah.   

P/S: Teknologi merupakan aset penting dalam zaman globalisasi untuk memudahkan kehidupan manusia.






7 comments:

alexa yussida said...

langsuyar??wohaa nama band pon menggerunkan ^^

farhan said...

yes..lagu dalam band ni memang best

hans said...

ingat tadi kisah pasal hantu
haahahahaha
nama band rupanya

The Towel Ninja said...

singgah sini :)
http://sang-pemimpi-tegar.blogspot.com

logorithm said...

Oooo... rupa-rupanya Stealth dah wujud sejak tahun 1940-an lagi.

Thanx for the info...

mindaKhayaLan said...

memang betul pun...
memang patot kena bunuh dengan nazi pu puak yahudi ni...huhuhu

madammondoq said...

sejarah ni.. bagus untuk dikongsi..