Friday, September 27, 2013

Contest GA #1:Speech Bubble

Bismillah  (بسم الله الرحمن الرحيم )

Weh.Nampak menarik lukisan komik dalam blog tu.Jadi aku nak join Contest GA #1: Isi buih kata komik!
Masih mencuba untuk menang.Sebelum ni aku pernah join 2 contest yang lebih kurang macam ni.salah satu contest tu kena lukis komik guna paint..payah tu.. tapi sayangnya terpaksa dibatalkan atas sebab tertentu..


Contest ni dianjurkan oleh plain83  penulis blog throughmyglasseskacamata.

Sekian,:)

9 comments:

plain83 said...

ohhh iklan ali cafe pulak dah heheh... thanks for joining! XD

btw... walaupun blog gua takde feminin touch, gua ni sis lah, bukan bro tau~ :p

farhan said...

owhh..plain..maaf salah pulak

Aujinz said...

haahahahha.. sengal gak jawapan dia.. good luck!

Eyma su said...

hello bro..awak ada dtg blog saya kan..nie segmen nyer->http://www.jiwarosak.com/giveaway-saya-sayang-malaysia-jiwarosak/

nazha anua said...

orang ALIMAN jugak ni..kehkeh

Asmar Arafad said...

Gud luck..follow here..

ifharz fizo said...

baca saya punya pulak http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/contest-ga-1-isi-buih-kata-komik-yang.html saya mimpi saya kalahkan bini matyo semalam ^^ hihi

ifharz fizo said...

baca saya punya pulak http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/contest-ga-1-isi-buih-kata-komik-yang.html saya mimpi saya kalahkan bini matyo semalam ^^ hihi

P#eoniX said...

thanx join!!!!gud luck yer!!!