Thursday, August 22, 2013

CPUV yang Ke-1 Nuffnang

Wahaa..Apakah??

Biar betik..Tidak ku sangka buah cempedak menjadi nangka.Heheeh..Sebenarnya  terkejut.Aku dapat 
CPUV(Cost-per-unique-visit) Campaigns ringkasannya CPUV atau dulunya dipanggil Buffered  Earning.
Alhamdullilah.Akhirnya setelah sekian lama menunggu muncul..Terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi memberi CPUV ni..Lepas ni bagi lagi banyak lagi .kehkeh. Ni yang buat aku terus nak sokong nuffnang ni.Harap campaigns berjalan lebih lama.baru je 0.22..boleh dapat sampai berjuto-juto nanti..haha

Aku dapat CPUV ni daripada kempen Q3 Prepaid Roaming.Terima kasih kepada pihak yang terlibat yang bermurah hati bagi pada blog ni..Okay

P/S:Sudi-sudilah singgah blog usang ni dan nampak menarik bila iklan nuffnang tu ada dalam blog..terima kasih

5 comments:

drInspirasi said...

Wah, tahniah. Saya yang masih belum sehingga sekarang.

Denaihati said...

tahniah dan semoga berterusan rezeki bro dari nuffnang.

liana sulaiman said...

taniah ..boleh ajar tak cam ner nak dpt cpu tuh..confius laa

farhan said...

liana saya pun tak tau sangat..yg tau nk dpt cpuv ni semua atas nuffnang dan pengiklanan yg nak bagi dan pilih,,cuma ada baca dlm blog yg selalu dpt tu diorang kata selalulah kena hntr tiket dan updated survey

logorithm said...

Finally! Tahniah!