Sunday, January 16, 2011

Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !

                         Entri baru bertajuk Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !
                                                 
     Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !


                                                     Logo Sengal Zone VIP



                                                     Tu dia logo  Sengal Zone VIP !
                                                  
                           ALAMAK? Nak gambar la pulak.. aku dah la tak minat 
                    nak letak gambar.Nasib baik ada satu gambar ..haha


Gambar tengah pandang apa tu..

OK.Masa untuk jawab soalan. 

Soalan pertama:
                                                 Anda suka tak hari Ahad?
                           Hari Ahad mesti la suka.Sebab hari ahad kan kebanyakan  orang  cuti.Hari ahad ini la masa   yang  boleh berehat.Tapi bila dah pukul 12 malam tu dah tak best dah sebab  dah hari  isnin...kena kerja tak pun pegi sekolah atau kelas bagi pelajar unive

Soalan kedua:
                                                 Apa yang anda mahu pada Sengal Zone?
Saya mahu sengal zone bagi la contest yang lagi menarik.Yang ada hadiah ke..Dan mahu sengal zone buat entry yang lagi sengal dan menarik disamping bantu membantu antara satu sama lain seperti melawat blog-blog follower macam saya.haha


                Postkan Link entri korang ke ruangan komen entri ni Sebelum pukul 8.30 malam ni !

ALAMAK..Dah nak tutup pukul 8.30...OKEY terima kasih sengal zone...








7 comments:

eeqa~ said...

letak gambo sengal macam agy sara jer kan? :P

echah mashuri said...

sengal zone?cam best je.hehe

farhan said...

gambar sapa yg sengal...sengal zone memang best..

eeqa~ said...

alah! typo! sara >> cara*

nsmloveat said...
This comment has been removed by the author.
eddy syrol said...

i polow u..hehehhe

farhan said...

dpt jugak ada dlm list blog sengal zone jadi vip sengal zone....sengal zone thank you