Sunday, August 07, 2011

Kontest Mini TagLine Blog Terbaik 2011



KLIK  BANNER DI ATAS UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Assalamualaikum dan salam sejahtera,banner diatas tu sebenarnya ada tulis tagline contest..
Sekali lagi aku join contest dari 2dayblogger,contest yang dianjurkan oleh  Faisal Abdullah ..
Ok.aku nak minta tolong kepada  anda untuk undi tagline dalam blog ni..

Ini tagline blog saya...

"Gambaran maklumat yang luas"

Blog ini memberi gambaran mengenai berbagai-bagai maklumat yang luas sebagai bahan penyebaran online.Oleh itu, segala maklumat yang luas itu dipelajari dan dikumpul daripada berbagai-bagai kawasan  untuk dikongsi kepada semua pembaca.


Cara Pemilihan Pemenang Kontest Mini Tag Line

Keputusan akan dipilih berdasarkan bilangan like paling banyak diruang komen.Kami akan letakkan like button diruangan komen bermula 21 Ogos 2011 nanti.Contoh like button adalah seperti yang terdapat di ruangan komen blog BeautifulNara.Com.
Pendaftaran peserta bermula 7 ogos 2011 – 20 ogos 2011 dan undian akan bermula pada 21 ogos 2011.

Nanti sudi-sudikanlah undi tagline saya dengan berdasarkan bilangan like diruang komen contest dari  2dayblogger.Terima kasih.  


11 comments:

Yan Scards said...

macam nak join tapi tagline yan xbape best ar..biasa-biasa je :)

nak kena pikir tagline la camni :p

farhan said...

...pikir jgn tak pikir yan..nanti dah ade tagline join la

mancai said...

huhuhu... oh kontes rupanya... ok2 bisa diatur...

dhiera said...

good luck ye~ like like like...

farhan said...

nanti siapa2 yg baik hati tolong undi ye tagline saya

Puanbee2 said...

selamat berjaya .. :)

logorithm said...

Contest LIKE lagi? Ini yang I tak suka nih semenjak Contest Logo MRT hari tuh.

Tapi I boleh tolong support nanti. Remind me nanti ye kalau undian dah bermula... :-)

Cik Kuntum said...

malasnya nak join contest ni tapi hati kuat suh join hehe

farhan said...

ok..terima kasih logorithm...aku pun nak try ni..tak minat jugak kontest yg kena like ni..

farhan said...

sapa2 yg baik hati leh tolong undi dgn like dan poll.undi blog saya http://wideareas.blogspot.com/.dah start dah undian di ..http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

logorithm said...

Ok dah vote. All da best! :-)