Monday, August 01, 2011

Kontest Menang Duit Raya




Assalamualaikum. Selamat datang kepada semua pembaca dan diucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam.Macam mana dengan puasa.Pasti menguji iman dan  berbagai-bagai dugaan..Umat islam seharusnya meningkatkan amalan ibadat kepada ALLAH di bulan ramadhan yang penuh dengan pengampunan ini.
Ok. Aku memang berminat nak join apa-apa kontest yang menawarkan hadiah terutama lagi melibatkan duit.Maklumlah ,kerja pun tak dapat lagi.Harap-harap ada rezeki untuk aku.Kali ini aku terjumpa lagi kontest  yang sungguh menarik dan menawarkan hadiah yang lumayan.Jadi aku terus join kontest Menang Duit Raya oleh Puan Bee.Rugi rasanya kalau tak join.

Nak join....klik .... SINI !!
Hadiah sungguh lumayan.Klik sini.....http://puanbee.com/puanbee-mencari-penaja-dan-sponsor-untuk-kontest-bulan-julai-ogos/



Seterusnya,Puan Bee ada menjual  produk VCO (VIRGIN COCONUT OIL).                
Banyak kelebihan produk VCO.Ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.Nak tau lebih lanjut...klik
http://puanbee.com/kebaikan-dan-khasiat-vco/

NFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB.  
  

Sekian, jumpa lagi :)   

9 comments:

sakura_sue said...

gudluck k farhan :)

EYFAalias said...

wahh! gooodluck. dah dapat duit raya jangan lupa kite kat sini ya? :P

puanbee said...

terima kasih join yer gud luck.. PB lmbt tengok anak demam lak

sergeant keroro said...

gudluck! :)

farhan said...

harap ade la rezeki join contest ni

ijat_asni said...

good luck untuk contest ni
nice blog too

^_____________^

Amirez said...

good luck farhan ;)

dhiera said...

rajin bebenor join contest~ good luck jugak!

farhan said...

terima kasih semua..