Tuesday, February 07, 2012

Contest Teka & Menang by Meira and Nabila

Kepada siapa yang nak join,tekan banner.
Assalammualaikum.

Sebelum tu masih tidak terlambat unuk mengucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul (Arab: kelahiran Rasul)kepada semua umat islam. iaitu hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad SAW. Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW.Pentingnya Sambutan Maulidur Rasul bagi memperingati hari penuh kemuliaan kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW yang kita semua kasihi.

Ok.Lama tak join contest..Kali ni saya nak join contest daripada Miera dan Nabila

Hurmm..kena teka bilangan bintang yang ada dalam gambar..berapa agaknya???

                                       Saya teka 160 bintang.
                                       Main teka dengan kira mengikut analisa aku sendiri..haha
                                       Harap-harap betul dan menang dapat hadiah.
                                              
Sekian,terima kasih.:)

7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

payah gak nak kira tue

Amirez said...

ini betul2 ikut nasib. good luck farhan ;)

Daddylicious said...

mahu lebih tu...

Zul Fattah said...

fuhh.. masih sempat lg ke bro? gud luck ye..

Hans said...

result dia macam mana?
berapa jumlah sebenar?


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Affan Ruslan said...

Haha tak suka main teka2 camni sbb tak reti. Hehe.

Btw, saya sdg anjurkan lucky draw wang tunai, jom join xD

Eryati said...

gud luck farhan...wahahahha...cantik bintang2 tu